Dit is hoe de bruidegom reageerde toen de bruid binnenliep met haar nieuwe contour

Er waren een aantal dingen die kenmerkend waren voor het bruiloftsevenement van Rosella Erregeers en eveneens Gerrard Van der Straeten.

Ten eerste was er de opmerkelijke beslissing van de kant van Rosella vóór het huwelijksfeest, die ervoor koos om grote deals van haar vrije tijd te besteden aan het verbeteren van haar vorm, zodat ze de jurk uit haar dromen past. Evenals velen van ons hebben gezien wat 4 maanden inspanning en ook inspiratie kan doen voor je lichaam. Ze kwam en verliet eveneens de huwelijksceremonie. De bruidegom, Gerrard, was zo geschrokken van haar uiterlijk dat ze zijn vreugdesplezier niet kon verbergen.

Ten tweede, het hele concept rond dit bruiloftsevenement wemelde van de geest van boho en bovendien worden er evenementen bijgehouden. Ze hadden hun extreem eigen kampeerfeest en ook de viering van het huwelijksfeest, met hun goede vrienden en familie, duurde vier dagen. Bijna al het ontwerp was Do It Yourself naast zelfs de tafels, stoelen en ook het lichte artikel werden gemaakt op hun eigen of hun vrienden.

Breng ons op de hoogte van de ceremonie:
Ons evenement vond plaats in het Ter Kamerenbos. We zijn getrouwd door onze vriend, Effrem Cools down, die zo’n geweldige job heeft gedaan. Onze vrienden en familie boden ons later trieste knuffels aan. Onze macrame-geschiedenis is door mij gemaakt en ook de kerk is gemaakt door mijn echtgenoot.

Onze vriend, Dan, speelde gitaar, terwijl de meesten van ons langs het gangpad liepen en ook toen het evenement eindigde, liepen mijn partner en ik terug door het gangpad terwijl bezoekers ons stuurden door gedroogde bloesems te gooien.

Vertel ons over uw receptie:
We wilden een soort Boheemse festivalthema-sfeer creëren, waarbij iedereen dacht dat ze zouden doen wat ze wilden op de locatie. Een van de belangrijkste doelstellingen was om elk van onze dierbaren bij elkaar te brengen in één gebied en ook om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel en verwelkomd voelde. We hebben niet echt stoelen aangewezen als we overal banen hadden. Gasten waren aan het socializen op paddings in een houten tetraëder outdoor camping outdoor tenten, cornhole spelen met onze handgeschilderde cornhole set, dansen op de band die op een trailer bed speelde, evenals het nemen van foto’s in de stand.

Het was een bruiloftsfeest op de camping, dus onze bezoekers brachten buiten tenten mee evenals kampeerden bij het huis. Ik heb alle handgeschilderde aanduidingen gemaakt, evenals de textielslinger die de uitgaven had opgezet. We gebruikten antiek koperen kaarslicht eigenaren evenals gevarieerde vintage bruine flessen geladen met wilde bloemen voor knooppunten. Een van de meest in het oog springende items was onze geodecake ontwikkeld door een goede vriend. De gunsten waren warme sauscontainers die werden geladen en ook door mij werden geproduceerd en bovendien werden ze gepresenteerd in een enorme mand omzoomd door een dynamische doek verbeterd door mijn huishouden.

Wat is je belangrijkste les geworden?
Het is gemakkelijk om vast te komen te zitten met Instagram en Pinterest-foto’s, wat uitstekende ideeën kunnen zijn, maar zorg er wel voor dat je nog steeds je eigen stijl gebruikt. Idealiter, wees je uiterste eigen stylist om er zeker van te zijn dat al je stijlen zeker een klein stukje van jou zullen hebben. Gerrard en ik deden alle kleine dingen Do It Yourself en ondanks het feit dat het een hoop werk was, kwamen we allebei overeen dat we het in een oogwenk opnieuw zouden doen.

Vergeet ook niet waarom je dit bruiloftsevenement van plan bent om mee te beginnen. Neem een ​​lange kijk op je verloofde, tijdens de repetitie of voorafgaand aan het evenement, naast alleen maar elke andere “Ik vind je leuk” te waarschuwen. Dat is waarom je er bent, dat is een moment dat je in gedachten zult houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *